rendőrségi hírek

2020.04.23. 14:07

Ittas volt, más udvarában rongált

A dunaföldvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 52 éves bölcskei férfival szemben folytattak rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

TEOL

Forrás: TMRFK

Egy bölcskei nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2019. december 21-én az éjszakai órákban a garázs felőli kerítésen keresztül bemászott a ház udvarára. Az ismeretlen a kerítést és az arra szerelt bádogból készült postaládát, valamint az ingatlan garázsa előtti kerítés elektromos nyitórendszerét is megrongálta. A sértett, amikor észlelte a rongálást, a kerítésre felakasztva talált egy táskát is. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy ugyanezen az éjszakán az ismeretlen személy az utcában még több lakóház udvarára is bement – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ügyben a Dunaföldvári Rendőrőrsön indítottak büntetőeljárást rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendőrök látókörébe került egy 52 éves bölcskei lakos, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi a nyomozóknak elmondta, hogy azon az éjszakán, amikor a bűncselekmény történt, nagyon részeg volt. Több ház udvarára is bement, mert azt hitte, hogy hazaért, de eltévedt. Elismerte, hogy a sértett lakásánál a postaládát és kerítést is ő rongálta meg, de, hogy miért, arra nem adott magyarázatot. A férfi azt is elmondta, hogy a hazafelé úton a táskáját is elhagyta, de, hogy hol, azt nem tudja. A rendőröktől értesült, hogy a holmiját a bűncselekmény helyszínén hagyta.

Az ügyben a dunaföldvári rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában