tolna megye rendőrei

2020.05.11. 16:20

Ajándékcsomaggal mondtak köszönetet

TEOL

Forrás: police.hu

A közlekedési kultúra napján, jelen rendkívüli helyzetben, a Tolna megyei rendőrök azoknak mondtak köszönetet, akik sokat tesznek azért, hogy mindenki biztonságban hazajuthasson. A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára, Bótáné Kiss Gabriella rendőr alezredes az autós iskolák oktatóinak, a mentősöknek, a kataszrófavédőknek, a buszosoknak, a MÁV-osoknak, a taxisoknak, a fuvarosoknak és a benzinkutasoknak adott át közlekedésbiztonsági ajándékcsomagot. Ezekben benne volt a köszönet szimbóluma is, egy piros szív, melyet a közlekedésben résztvevők bármikor használhatnak – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A kulturált közlekedés biztonságosabb. Ennek felismerése vezetett oda, hogy a szaktárca és társszervei a civilekkel karöltve először 2015. május 11-én kezdeményezte „A közlekedési kultúra napja” elnevezésű akciót. A közlekedési kultúra és biztonságos közlekedés ügye iránt elkötelezett partner-szervezetek az idén is figyelemfelhívó rendezvényeket tartottak a mai napon az ország különböző pontjain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában