rendőrségi hírek

2020.05.03. 15:16

Az út mellett hagyták a szemetüket, mert már más is megtette

TEOL

Forrás: Shutterstock

Állampolgári bejelentés érkezett 2019. november 27-én, hogy a 63-as számú főút melletti erdős részen ismeretlenek nagyobb mennyiségű hulladékot – papírokat, háztartási eszközöket, műanyag flakonokat – helyeztek el. Az elsődleges intézkedések során a rendőrök a szemét között számlákat találtak – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

A nagydorogi nyomozók az eset kapcsán elszámoltattak egy szedresi nőt és élettársát, akik elismerték, hogy kivittek az út melletti erdőbe zsákokban hulladékot, és egy használaton kívüli televíziót. A rendőröknek azt mondták, hogy azért rakták ki a szemetet, mert látták, hogy korábban mások is tettek ki oda hulladékot. A nyomozók mindkettőjüket hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Nagydorogi Rendőrősön a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában