rendőrségi hírek

2020.07.01. 13:23

Szekszárdi nyomozók részesültek országos elismerésben

Győri Balázs rendőr főhadnagy és Boros Tibor rendőr zászlós vehetett át elismerést az unokázós csalók elfogásában végzett kiemelkedő szakmai munkájáért – tájékoztatta portálunkat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, 2020 tavaszán megjelentek Tolna megyében is az „unokázós” csalók. A bejelentett esetek kapcsán a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indítottak büntetőeljárást. A csalásokkal kapcsolatban a nyomozók látókörébe került egy 22 éves nő és egy 27 éves férfi, akiket a nyomozók május 6-án elfogtak. Kiderült, hogy a páros az ország több megyéjében csalt ki pénzt hasonló módszerrel idősektől.

dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy (balra) gratulál Boros Tibor rendőr zászlósnak (Fotók: police.hu)

A csalássorozat hatékony, szakszerű és gyors felderítése érdekében végzett kiemelkedő munkájukért dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes június 25-én elismerésben és pénzjutalomban részesítette Győri Balázs rendőr főhadnagyot és Boros Tibor rendőr zászlóst, a Szekszárdi Rendőrkapitányság két nyomozóját.

dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy adja át az elismerést Győri Balázs rendőr főhadnagynak

A témában készült korábbi írásaink:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában