Kedden történt

2020.08.05. 15:05

Főleg kidőlt fák adtak munkát a tűzoltóknak

Két tűzesethez és nyolc műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói az elmúlt 24 órában – tájékoztatta portálunkat a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

TEOL

Forrás: TMKI

Tűzesetek:

Szekszárdon, a Tartsay ipartelepen teljes terjedelmében égett egy fából készült büfé a késő esti órákban. A tűzesethez a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Bonyhádi Katasztrófavédelmi Őrs egységei érkeztek, három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a keletkezett lángokat. A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat a káreset helyszínén tűzvizsgálatot folytatott le.

Műszaki mentések:

Forgalmi akadályt képezett egy útra dőlt fa Bonyhádon, a 6535-ös út negyedik kilométerszelvényénél, a délutáni órákban. A műszaki mentéshez a bonyhádi hivatásos, és önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a fát motoros láncfűrész segítségével távolították el.

Nem sokkal később Bonyhádon, a Fáy lakótelepre vonultak a város hivatásos és önkéntes tűzoltó egységei. A parkoló járművekre szakadt egy faág, amelyet kéziszerszámok segítségével távolították el.

Parkoló autókra szakadt egy faág a Fáy lakótelepen (Fotók: TMKI)

Faddon, a Váci Mihály utcában is fát kellett darabolnia a tolnai hivatásos és önkéntes tűzoltó egységeknek a délutáni órákban. A forgalmi akadályt képező fát motoros kézifűrész segítségével távolították el az úttestről.

Késő este nagyméretű faág szakadt rá egy személygépkocsira Pakson, a Puskás Tivadar utcában. A műszaki mentéshez riasztott hivatásos paksi tűzoltók motoros láncfűrész és kézi szerszámok segítségével távolították el a faágat.

Faeltávolítás Pakson, a Puskás Tivadar utcában

Egy személygépkocsi tért le az útról, és az borult az oldalára Bonyhádon, a VIII. utcában, az éjszaka folyamán. A műszaki mentéshez a bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók mellett a szekszárdi műszaki mentőszert is riasztották. Az egységek áramtalanították a gépjárművet, majd a talpára állították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában