balesetek

2020.09.16. 13:05

Kedden két vasúti balesetnél is intézkedtek a rendőrök

A Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén kedden a rendőrök kettő anyagi kárral végződő baleset helyszínén intézkedtek.

TMRFK/TEOL

Forrás: Shutterstock

Egy lepsényi férfi tehergépkocsival közlekedett szeptember 15-én a délelőtti órákban Simontornya belterületén a 64-es főúton Igar irányába, amikor a vasúti átjáróhoz érve figyelmen kívül hagyta a fényjelző készülék tilos jelzését, az átjáróba hajtott, és letörte a félsorompó jobb oldali csapórúdját – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy pincehelyi férfi pedig pótkocsis traktorral közlekedett 17 óra körül Tolnanémedi külterületén egy földúton. A vasúti átjáróhoz érve a szabad jelzésen az átjáróba hajtott, ahol a pótkocsi leakadt és a síneken megállt. A sofőr megpróbálta a traktorral letolni a vágányról vontatmányát, de a Pécsről Budapestre tartó InterCity az ütközést nem tudta elkerülni, a pótkocsinak ütközött – mint arról korábban beszámoltunk.

A balesetek körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában