tragédia

2020.09.08. 09:20

Nem sikerült megmenteni az erkélyről kizuhant kislány életét

A gyermek életét nem sikerült megmenteni. Az eset kapcsán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán indítottak büntetőeljárást.

TEOL

20200907_Szekszárd_Baleset_Komlósiné Kiss Anett, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy egy másfél év körüli kislány esett ki egy Tartsay lakótelepi lakás erkélyéről, ezért a rendőrség lezárta az utcát és az épület környékét, hogy biztosítsák a mentőhelikopter leszállását. Jelenleg is zajlanak a helyszíni munkálatok és a kislány ellátása. _Foto:Mártonfai Dénes/MD Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes

Mint arról tegnap beszámoltunk, szeptember 7-én nem sokkal délután egy óra után egy kislány Szekszárdon a Tartsay Vilmos utcában egy társasház harmadik emeleti lakásának erkélyéről kizuhant. A helyszínre érkező rendőrök lezárták a környéket, mert a gyermekért mentőhelikopter érkezett. Az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a lakás erkélyéről egy 21 hónapos kislány ismeretlen körülmények között kiesett. A gyermeket az elsődleges ellátását követően mentőhelikopterrel kórházba szállították, de az éjszaka belehalt sérüléseibe.

Munkatársaink a baleset helyszínén szemlét tartottak és adatgyűjtést végeztek. Az eset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán vizsgálják, és ismeretlen tettessel szemben kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában