fokozott ellenőrzés

2020.10.27. 14:21

Az ünnepi hétvégén is sok szabálytalankodót szűrtek ki

TEOL

Fotó: police.hu

A rendőrök az ellenőrzések alkalmával százötven jogsértővel szemben intézkedtek. Várdombon olyan sofőrrel is találkoztak, aki a megengedett 50 km/h helyett 115 km/h-s sebességgel hajtott – tájékoztatta portálunkat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Az ünnepi hosszú hétvégén az egyenruhások a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében a szabálytalan autósokat szűrték ki a forgalomból. Az összevont ellenőrzés során százötven szabálytalankodót állítottak meg. Több mint negyven olyan személlyel szemben intézkedtek, akik nem használták biztonsági övüket. Akadt olyan autós is, aki a piros lámpán hajtott át, de olyan is, aki ittasan vett részt a közlekedésben. A legkirívóbb szabályszegést az a sofőr követte el, aki Várdomb községben a megengedett 50 km/h-s sebesség helyett 115 km/h-val közlekedett, amikor a felvételek készültek róla. A járművezető 130.000 forintos közigazgatási bírságot és hat közlekedési büntetőpontot kapott.

A további komoly sérüléssel és esetlegesen a tragédiával végződő balesetek megelőzése, valamint a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében a jövőben is számíthatnak nagyobb létszámú rendőri jelenlétre Tolna megye útjain – tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában