biztonságos feladatellátás

2020.12.23. 15:30

Új gépjárműveket kaptak a Tolna megyei rendőrök

TEOL

Forrás: TMRFK

Egy új Audi A3 típusú szolgálati autóval és két Volkswagen mikrobusszal bővült a megyei rendőr-főkapitányság gépjárműparkja – tájékoztatott Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A folyamatos üzembiztonság és hadrafoghatóság fenntartása érdekében a járművek 5 évre, vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig szóló szervizcsomaggal kerültek beszerzésre, amelynek része a teljes körű karbantartás, a szezonális gumicsere, illetve az assistance szolgáltatás, melyek segítik a rendőri feladatok ellátását.

Az Audi A3 típusú rendőrségi jelzéssel ellátott szolgálati gépkocsit a Dombóvári Rendőrkapitányság kapta. A két Volkswagen Transporter közül az egyik a Tolna Megyei Rendőr-Főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztályának, míg a másik a Gazdasági Igazgatóságának a munkáját segíti a jövőben.

Az Audi A3-as a dombóvári kapitányságon teljesít majd szolgálatot

A szolgálati gépjárműveket Szabó Zoltán rendőr ezredes bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes a főkapitányság szekszárdi, Tartsay Vilmos utcai objektumában ünnepélyes keretek között adta át dr. Bognár Szilveszter rendőr ezredesnek, Dombóvár rendőrkapitányának, Megyeri Zsolt rendőr alezredesnek, a Közlekedésrendészeti Osztály vezetőjének és Endrényi-Varga Miklós rendőr alezredesnek, az Informatikai Osztály vezetőjének.

A rendőrség napi tevékenységében alapvető fontosságú a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a hatékony logisztikai tevékenység végrehajtása, amelynek egyik alappillére a gépjárműállomány szinten tartása és folyamatos fejlesztése.

A Transporterek a megyei kapitányság munkáját segítik a jövőben Fotó: TMRFK

Az új gépjárművek hozzájárulnak a rendőrségi feladatok magas színvonalú ellátásához és korszerű munkakörnyezetet biztosítanak a munkatársak számára.

Borítóképünk: három új gépjármű segíti a jövőben a Tolna megyei rendőrök munkáját

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában