közlekedési baleseteknél segítettek

2020.12.12. 13:08

Három műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók pénteken

TEOL

Forrás: TMKI

Péntek délelőtt egy személygépkocsi csapódott az árokba Hőgyésznél, a 6532-es számú út első kilométerszelvényénél. A gépkocsi mindkét utasa önerejéből hagyta el a járművet. A személyautó forgalmi akadályt nem képezett. A káreset felszámolásában Tamási önkéntes tűzoltói vettek részt – tájékoztatott a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Nagyszokoly közelében, a 6407-es számú út 28. kilométerszelvényénél egy személyautó egy megcsúszást követően letért az úttestről majd egy fának csapódott. A gépjármű két utasa Tamási önkormányzati és önkéntes tűzoltói kiérkezése előtt elhagyták a gépkocsit. A beavatkozó egységek áramtalanították a járművet, amely forgalmi akadályt nem képezett.

Forrás: TMKI

Szekszárd hivatásos tűzoltóit is egy árokba hajtott személygépkocsihoz riasztották a 63-as számú főút negyedik kilométerszelvényéhez. A jármű forgalmi akadályt képezett. A tűzoltó rajok a személyautó áramtalanítását végezték.

Borítóképünkön: a tamási önkéntes tűzoltók a hőgyészi baleset helyszínén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában