online ki mit tud

2020.12.21. 11:30

Kerékpárral gazdagodtak a legkiemelkedőbb pályázók

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoportja által meghirdetett vetélkedés díjátadását a megye öt településén tartották meg.

TEOL

Forrás: TMRFK

A rendőrség munkatársai még 2020 novemberében hirdettek „Én a művészet útjára lépek” elnevezéssel – elsősorban hátrányos helyzetű – hat és tizenhat év közötti gyermekek részére online ki mit tudot. A megmérettetésre ének, vers, zene és egyéb kategóriában lehetett nevezni – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A legnépszerűbb az ének és a zene volt, ezekben a kategóriákban több mint egy tucat pályamű érkezett, de a többi kategóriában is szép számmal érkeztek nevezések. A versenyzők Bátáról, Nagydorogról, Bikácsról, Bogyiszlóról, Simontornyáról, Regölyből, Gyulajról, Sárszentlőrincről, Ozoráról, Őcsényből, Kölesdről, Nagykónyiból, Pálfáról, Szakcsról, Értényből, Pincehelyről és Magyarkesziből küldtek pályázatot.

A versenyszámokat egy hét tagból álló zsűri bírálta el, melynek tagjai Orbán Attila, a Tolna Megyei Önkormányzat alelnöke, Pongó Ignác, a Tolna Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselője, Mihálovics Zsolt zenész-tanár, Szél Móni és Kindl Gábor, a Pixel TV munkatársai, valamint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport (TKKM) tagjai voltak.

Minden nevező egy a TKKM által összeállított ajándékcsomagot és emléklapot kapott. A kategória legjobbjai érmeket is átvehettek a szervezőktől. Voltak néhányan, akik olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, hogy különdíjban is részesültek.

A legkiemelkedőbb pályázók kerékpárral gazdagodtak Forrás: TMRFK

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság részéről három kerékpárt ajánlottak fel, melyeket Berecki Ivett (Bogyiszló), Lakó Csenge (Őcsény) és Lakatos Liliána (Sárszentlőrinc) vehetett át. A Tolna Megyei Önkormányzat alelnöke, Orbán Attila különdíját Kárász Krisztián (Regöly) kapta.

A Tolna Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat is hozzájárult a verseny lebonyolításához, és egy különdíjat is felajánlottak, melyet Lakatos Melissza Fruzsina (Nagydorog) vehetett át. A Pixel Tv különdíját Balogh Melissza (Nagydorog) vihette haza. Bőhm Rita különdíját pedig Baktai Kiara (Őcsény) kapta.

Ünnepélyes díjátadóra a járványhelyzet miatt nem kerülhetett sor, ezért a szervezők öt településre (Bogyiszló, Nagydorog, Simontornya, Regöly és Gyulaj) is ellátogattak december 17-én és 18-án, ahol " target="_blank" rel="noopener noreferrer">átadták a versenyzőknek a megérdemelt jutalmakat.

Borítóképünkön: a pályázók egy csoportja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában