beismerte tettét

2021.01.13. 15:13

Hátizsákba pakolta a lopott holmit

TEOL

Forrás: Shutterstock

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 24 éves férfival szemben folytattak, aki az egyik áruházból lopott el értékeket, melyek közül egyről az áruvédelmi eszközt is eltávolította.

Az egyik szekszárdi boltból érkezett bejelentés, hogy egy férfi 2020. december 19-én a délutáni órákban a vásárlói térben különböző árucikkeket pakolt be a hátizsákjába, és az üzletből az értékek kifizetése nélkül akart távozni, azonban őt a biztonsági szolgálat munkatársai feltartóztatták.

Eltávolított áruvédelmi eszköz
Fotó: TMRFK

A helyszínre kiérkező rendőrök az elkövető ruházatának és hátizsákjának átvizsgálása során számítógépes játékot, elektromos gyerekfogkefét, állateledelt és egyéb élelmiszereket találtak. Az egyenruhások az ellopott értékeket lefoglalták, a 24 éves helyi férfit pedig előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövető elismerte a lopást. Az értékek egy részét az üzlet képviselőjének a nyomozók visszaadták.

A szekszárdi rendőrök az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek, tájékoztatta lapunkat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában