ittas járművezetés

2021.04.04. 08:57

Két nap alatt kétszer bukott le

TEOL

Forrás: TMRFK

A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy daruszentmiklósi férfival szemben folytattak, akit néhány napon belül kétszer is tetten értek ittas járművezetésen – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőrfőkapitányság.

A dunaföldvári rendőrök ellenőriztek 2020. szeptember 21-én a délelőtti órákban egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A 46 éves daruszentmiklósi férfival a szondát is megfúvatták, mely pozitív értéket mutatott. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a férfit nem sokkal korábban jogerősen eltiltották a vezetéstől, így nem rendelkezik az autó vezetésére jogosítvánnyal. Kollégáink a sofőrt további mintavételre előállították. A Paksi Rendőrkapitányságon pedig ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

A férfit a dunaföldvári rendőrök két nappal később újra ellenőrizték a városban. Az intézkedés során úja megszondáztatták, mely ismét pozitív eredménnyel zárult. A 46 éves sofőrt ekkor is előállították. A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Paksi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Borítóképünkön: a szonda mindkétszer jelzett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában