baleset

2021.05.25. 10:54

Kidőlt a jelzőlámpa az ütközés erejétől Szekszárdon

Egy baleset miatt kidőlt az egyik gyalogosforgalmat irányító jelzőlámpa át, így nem üzemel a rendőrlámpa az egyik legforgalmasabb szekszárdi kereszteződésében, a Holub utca és a Szent István tér találkozásánál.

TEOL

Fotó: Makovics Kornél

A balesetben két autó ütközött össze még péntek délután, miután egy a Mészáros Lázár utca felől a Holub utca felé közlekedő jármű vezetője a STOP tábla ellenére nem adott elsőbbséget a főúton a Széchenyi utca irányába közlekedő személygépkocsinak. A két jármű összeütközött, az egyik pedig nekisodródott a gyalogosforgalmat irányító jelzőlámpának, ami az ütközés erejétől kidőlt – mondta el a TEOL.hu kérdésére Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A kidőlt jelzőlámpa miatt a kereszteződésben található rendőrlámpa a baleset óta nem üzemel. A kereszteződésben a nap legforgalmasabb időszakaiban, reggel 8 óra és délután 4 óra körül rendőrök irányítják a forgalmat – tudatta Komlósiné Kiss Anett. Hozzátette, információi szerint a jelzőlámpa javítása folyamatban van, de hogy mikor várható újbóli üzembe helyezése, azt egyelőre nem tudni pontosan.

Borítóképünkön a kidőlt jelzőlámpa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában