szakmai nap

2021.06.07. 17:30

Regionális szakmai napot tartottak Simontornyán

Június harmadikán, immár negyedik alkalommal került megrendezésre Tolna megyében a regionális szakmai nap, melynek ezúttal Simontornya város adott otthont.

TEOL

Fotó: TMKI

A Fejér, Baranya, Somogy és Tolna megyei tagszervezetek képviselőit, valamint a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület (RSOE) vezetőségét a Simontornyai vár lovagtermében Torma József polgármester köszöntötte, aki beszélt a város múltjáról, a jelenéről és bemutatta a folyamatban lévő projekteket is.

Dobai Sándor, az RSOE elnöke is üdvözölte a résztvevőket és nyitóbeszédében örömét fejezte ki, hogy a pandémiás időszak utáni első személyes találkozóra Simontornyán, gyönyörű műemléki környezetben kerül sor. A 39 éve működő Egyesület életében is rendhagyó volt az elmúlt időszak, azonban bizakodva készülnek a jubileumi negyvenedik év megünneplésére.

Nagyné Borbandi Judit tűzoltó ezredes, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese köszönetét fejezte ki azért, hogy a járványügyi veszélyhelyzetben az RSOE által szervezett videokonferenciák a szakmai ismeretek elmélyítését nagyban segítették.

A program résztvevői a Simontornyai Vár igazgatója, Máté Imréné tárlatvezetésével megismerkedhettek a vár történelmével, majd a szakmai program a VR szemüvegek interaktív bemutatásával folytatódott, írja a katasztrófavédelem sajtóközleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában