baleset

2021.06.16. 19:50

Halálos baleset történt Várdombnál

Halálos baleset történt szerda kora este Várdomb és Szekszárd között.

TEOL

Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett szerda este negyed 8 körül az 56-os főút 13-as kilométerszelvénye közelében, Várdomb térségében, amikor ismeretlen körülmények között lesodródott az útról. A járműben öten utaztak. Az egyik utas, egy 17 éves lány, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges információk szerint hárman súlyosan, egy személy pedig könnyebben sérült – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Beküldött kép

Hozzátették, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. A forgalmat Várdomb irányából Sárpilis felé, Szekszárd irányából pedig Decs irányába terelik.

A balesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak, áramtalanították a járművet, melyből több embert feszítővágó segítségével szabadítanak ki – közölte honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (TMKI).

Frissítés!

23:30 – Véget ért az esti órákban történt halálos baleset helyszínelése. Újra zavartalan a forgalom az útszakaszon, írja a police.hu.

https://www.teol.hu/kozelet/helyi-kozelet/diaklany-elete-hunyt-ki-a-vardombnal-tortent-tragediaban-3791255/

Borítóképünkön: rendőrautók, mentő- és tűzoltójármű a baleset helyszínén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában