Bűnmegelőzés

2021.07.06. 18:00

Strandon is adtak tanácsot a rendőrök

TN

A 2015 őszén indult bűnmegelőzési program, a Házhoz megyünk 2021-ben is folytatódik. A célja, hogy a vagyonbiztonság növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány induljon, amely hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segíti a lakosságot a veszélyhelyzetek elkerülésével, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések, önvédelmi képességek meghozatalával kapcsolatosan.

A nyári időszakban a strandokon, üdülőtelepeken ismertetik a rendőrök a programot. Az év 25. hetében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei, Bíró Pál rendőr alezredes és Orsós Zoltán rendőr őrnagy Fadd-Dombori üdülőtelepre látogattak el, ahol a nyaralóknak és a strandra igyekvőknek adtak hasznos tanácsokat az áldozattá válás elkerülésének érdekében.

Az érdeklődőknek bemutatták a nyaralókártya program kínálta lehetőségeket is. Azok a kerékpárosok, akik regisztráltatni akarták biciklijüket a BikeSafe programban, azt is megtehették a nap folyamán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában