Baleseti összefoglaló

2021.09.06. 10:29

Újra fekete volt a hétvége az utakon Tolnában

TEOL

Forrás: Tamási Önkormányzati Tűzoltóság

Fotó: Dubóczki Tamás

Mint arról hírportálunkon már beszámoltunk, halálos baleset történt szeptember 4-én 18 óra 12 perckor a 61-es főút és a 651-es út kereszteződésében, Nagykónyi térségében. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy Peugeot vezetője a 651-es útról hajtott ki a 61-esre, de nem adott elsőbbséget a főúton érkező terepjárónak, és a két gépkocsi összeütközött. A balesetben a Peugeot vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A személyautó utasa és a terepjáró vezetője az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült.

Sérüléssel járó baleset történt szeptember 4-én 19 óra 50 perckor Váralja térségében. Egy Volvo típusú személygépkocsi vezetője közlekedett Bonyhád irányából Szászvár felé, amikor áttért a bal oldali forgalmi sávba és nekiütközött a szemben közlekedő autó bal elejének. A balesetben a Volvo sofőrje és utasa is könnyű sérüléseket szenvedett.

Fotó: TMRFK

Egy tolnai férfi közlekedett szeptember 5-én, vasárnap a délutáni órákban a város egyik utcájában. Egy kerékpár előzésébe kezdett, azonban nem észlelte, hogy járműve előzését egy segédmotoros már megkezdte. A motor vezetője, hogy az ütközést elkerülje, elrántotta a kormányt, a bal oldali útpadkára hajtott, ott elveszítette uralmát a járműve felett, és elesett. A segédmotoros az elsődleges információk szerint könnyebben megsérült.

Fotó: TMRFK

A hétvégén további három anyagi kárral járó baleset is történt Tolna megye útjain – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítóképünkön: Az összeroncsolódott Peugeot vezetője a helyszínen életét veszítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában