Lezárt akta

2021.11.24. 14:17

Több lopás is van a fiatal férfiak rovásán

A szekszárdi rendőrök befejezték annak a 13 ügyből álló sorozatnak a vizsgálatát, melyet öt fiatal férfival szemben folytattak lopás vétség és egyéb bűncselekmény miatt.

TEOL

rendőrség

Forrás: MW

Fotó: illusztráció

Január 7-én reggel egy szekszárdi bolt alkalmazottja tett bejelentést, mert egy fiatal férfi a próbafülkébe vitt ruhákról leszerelte az áruvédelmi eszközöket, majd fizetés nélkül távozott.

Ezt követően az év első felében több bejelentés is érkezett hasonló bűncselekményekről, ahol fiatal férfiak különböző módokon ruhákat, cipőket, szeszes italokat. illatszereket, elektromos kisgépet tulajdonítottak el. Egy esetben pedig egy társasház bejárati ajtóüvegét törte be egyikük.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján egy 33, egy 24, egy 21, egy 19, és egy 25 éves férfit hallgattak ki lopás vétség, valamint rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt. Az elkövetők kihallgatásukkor elismerték a bűncselekményeket. Közülük ketten egy-egy esetben, míg a többiek háromnál többször loptak.

Fotó: TMRFK

Az eset körülményeinek vizsgálatát a szekszárdi rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában