Lezárult a nyomozás

2022.02.27. 09:36

Elfajult a cigikérés Szekszárdon: hárman ütötték, rúgták a férfit, mielőtt kirabolták

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet három fiatallal szemben folytattak rablás bűntett és egyéb bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

TEOL (Forrás: police.hu)

Fotó: police.hu

Mint arról korábban a TEOL.hu is hírt adott, tavaly június 25-én este 23 óra körüli időben történt, hogy Szekszárdon, a buszpályaudvaron egy 57 éves helyi lakoshoz odalépett egy férfi és két fiú, hogy cigit kérjenek. Később már fenyegették, táskáját ki akarták tépni a kezéből, de ő ellenállt. Dulakodni kezdtek, földre rántották a sértettet, ütötték, rugdosták, zsebéből kivették a cigarettáját, majd az erőszakkal elvett táskájával elfutottak. A férfinak könnyebb sérülései lettek. A táskában az értékeken kívül személyes iratok is voltak.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek a helyszínen. Rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 30 éves faddi, egy 17 éves szekszárdi és egy 13 éves kétyi lakost. A társaság tagjait másfél órán belül előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd a 30 éves és a 17 éves elkövetőket bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Ők jelenleg is letartóztatásuk idejét töltik.

A három elkövetőnek rablás bűntette és közokirattal visszaélés vétsége miatt kell felelnie.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a nyomozók befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek – számolt be az ügy fejleményeiről a police.hu vasárnap reggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában