Helyi kék hírek

2022.03.05. 12:00

Bátor volt, vagy inkább vakmerő?

Autóval ment a gyanúsítotti kihallgatásra az a várdombi férfi, akinek néhány nappal korábban a szekszárdi rendőrök vették el a jogosítványát, mert ittasan közlekedett.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: MW)

Fotó: Lang Róbert

A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyik munkatársa március 4-én délelőtt arra lett figyelmes, hogy egy autós parkol le a rendőrség parkolójában. Ez önmagában nem lenne nagy dolog, azonban kollégánknak ismerős volt a sofőr, mivel néhány nappal korábban intézkedtek vele szemben ittas járművezetés miatt. Akkor elvették a jogosítványát is. 

Az 51 éves várdombi férfi péntek délelőtt pont gyanúsítotti kihallgatására érkezett a rendőrségre kocsival, úgy, hogy már nem vezethetett volna. A merész sofőrt kollégáink kihallgatták  a néhány nappal korábbi eset miatt gyanúsítottként, majd átkísérték egy másik irodába, ahol engedély nélküli vezetés miatt is eljártak vele szemben. A férfi hosszú hónapos járművezetéstől eltiltásra számíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában