Rongálás

2022.03.14. 09:28

Megharagudott a házát felújító asszony: a parkoló autóra is borított egy vödör törmeléket

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, mely egy helyi nő ellen indult, aki rongálás bűntettét követte el.

TEOL (Forrás: police.hu)

Fotó: police.hu

Telefonon tett bejelentést egy 39 éves paksi férfi még tavaly novemberben, mert az autóját Szekszárd egyik utcájában valaki megrongálta. A fiatalember elmondta, a kocsival leparkolt az út szélén egy konténer mellé. Amikor nagyjából fél óra múlva visszatért, a motorháztetőn és a szélvédőn építési törmelék volt, láthatóan sérült a motorháztető.

Az adatgyűjtés során megjelent a járműnél egy 64 éves helyi nő, aki elmondta, a házánál felújítás van, az építési törmeléket ő hordta ki a konténerbe egy vödörrel. Mivel az autó hosszasan parkolt a ház előtt, a bejárathoz túl közel, ő nehezen tudott kijönni a kiskapun és ezért megharagudott. Nem akart kárt okozni, csak figyelmeztetésnek szánta, hogy az autóra is borított egy vödörnyi törmeléket.
 

A rongálót a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, az asszony beismerte tettét.
 

A sértett szakszervizhez fordult, ahol megállapították, hogy a helyreállítás költsége több mint félmillió forint.
 

Az eset körülményeinek vizsgálatát a Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek – számolt be az esetről a police.hu hétfőn délelőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában