Családi nap

2022.05.23. 13:05

A rendőrségi járművek aratták a legnagyobb sikert

A Nagycsaládosok Tolnai Egyesülete május 21-én a tolnai Alta-Ripa Szabadidőparkban rendezte meg családi napját, melyre a rendőrség is meghívást kapott.

TEOL

Fotó: TMRFK

A hagyományosnak számító találkozón érdekes és színes programokkal várták a látogatókat a szervezők. Az egész napos rendezvényre a rendőrség is meghívást kapott – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai számos programmal és élménnyel várták a családokat. A gyerekek kipróbálhatták az egyenruhások által épített ügyességi, kerékpáros pályát. A baleset-megelőzési kollégák beszélgethettek a családokkal és a gyerekekkel az alapvető közlekedési szabályokról is. A bűnügyes munkatársak segítségével, akik akarták, elkészíthették saját ujjlenyomatukat is. Megnézhették a rendőrségnél használt eszközöket is. A legnagyobb sikert most is a rendőrségi járművek jelentették, hiszen a kicsik beülhettek a rendőrautóba, és felülhettek a rendőrmotorra is.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában