Kék hír

2022.05.25. 15:38

Baleset és teljes útzár a 65-ös főút regölyi elágazójánál

TEOL

Mentőhelikopter is érkezett a regölyi elágazásnál történt balesethez (Fotó: Makovics Kornél)

Egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze a 65-ös főút és a 6318-as út kereszteződésében a 15 óra 10 perc körüli időben - jelentette a helyszínről kollégánk. A TEOL.hu portál kérdésére Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, a két jármű eddig ismeretlen körülmények között karambolozott. A mentés idejére teljes az útzár a 65-ösön.

Fotó: Makovics Kornél

A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett. Az összetört személygépkocsiban rekedt sérült utasokat a tűzoltók éppen ebben a pillanatban szabadítják ki az autóból.

Frissítés!

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a balesetben többen megsérültek. Teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. Amíg az elsődleges mentési munkálatok zajlanak, addig terelésre nincsen lehetőség. Később a Tamási felől érkezők Regöly felé, míg a Szekszárd felől Tamási felé közlekedők Gyönk felé tudnak kerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában