Ki látta?

2022.06.01. 10:25

Szemtanúkat keres a rendőrség

A szekszárdi rendőrök a tolnai megyeszékhelyen történt baleset kapcsán kérik a lakosság segítségét.

TEOL

Ezen a gyalogátkelőhelyen történt az eset (Fotó: TMRFK)

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán büntetőeljárást folytatnak segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Egy bogyiszlói nő április 29-én 13 óra 20 perckor Szekszárdon az autóbusz-pályaudvarnál levő gyalogos-átkelőhelyen kelt át a Pollack Mihály utcában. Az úttesten forgalmi okból álló – a gyalogost éppen átengedő – kisteherautó mellett jobbról egy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú motorral közlekedő motoros áthajtott a zebrán, ahol a motor hátsó csomagtartó dobozával nekiütközött a gyalogos jobb karjának. A motoros segítség, és adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. A balesetben a gyalogosan közlekedő nő könnyebben megsérült.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/501–100-as szám 35-77-es mellékét, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a Telefontanú ingyenesen hívható 0680/555–111 zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában