Szállásadójukat károsították meg

2022.07.14. 11:49

Talicskában tolták a lopott holmit

A szekszárdi rendőrök két férfit fogtak el a városban, akik talicskába rakva szállították a lopott holmit - olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

TEOL

Az ellopott tárgyakat lefoglalta a rendőrség (Fotó: TMRFK)

A Szekszárdi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja, Balázs Bálint zászlós és Vörös  Béla törzsőrmester július 12-én délután Szekszárdon, a Rákóczi utcában igazoltatott egy 37 éves mórágyi és egy 20 éves bonyhádi férfit, akik egy talicskát toltak. A talicskában kerti szerszámgépek, porcelánedények, és egyéb kisebb tárgyak voltak. Ezekről úgy nyilatkoztak, hogy egy ismerősük – akinél jelenleg laknak – megbízásából el kívánják adni és a kapott pénzt visszajuttatják neki.

A rendőröknek sikerült a szállásadót, egy 61 éves szekszárdi férfit megtalálni, aki elmondta, hogy ő nem adott a lakóinak semmiféle megbízást, a tárgyakat úgy lopták el tőle. Azt is elmondta, hogy egy nappal korábban valaki elvitt tőle horgászbotokat és egy régi versenybiciklit is, amivel neki körülbelül 100 ezer forint kára keletkezett.

Az egyenruhások ezt követően előállították a két férfit a Szekszárdi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük. A nyomozók lefoglalták tőlük a lopott tárgyakat, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Mindketten beismerő vallomást tettek és elmondták, hogy a kerékpárt és a horgászbotokat is ők lopták el, de azokat már értékesítették.    

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság tovább folytatja a vizsgálatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában