Kék hírek

2022.07.14. 07:56

Mezőgazdasági munkagép döntött ki villanyoszlopot Döbröközön

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén július 13-án négy anyagi káros baleset történt, két esetben vadelütés miatt.

TEOL

Egy munkagép rongálta meg a villanyoszlopot Döbröközön (Fotó: TMRFK)

Anyagi kárral járó baleset történt július 13-án 15 óra 30 perc körüli időben az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Paks közigazgatási területén. Egy férfi Budapest felől Pécs irányába közlekedett autóval, amikor a belső forgalmi sávban elütött egy, az úttest jobb széléről átfutó őzet – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Fotó: TMRFK

Szintén vadelütés történt a 6-os számú főúton, ott egy Szekszárd irányából Pécs felé tartó autó ütközött őzzel. A balesetben a mögötte haladó autó is megrongálódott, mivel nem tudta kikerülni az elütött állatot.

Forrás: TMRFK

Döbröközön egy ismeretlen rendszámú és típusú világoskék színű mezőgazdasági munkagép okozott anyagi káros balesetet, amikor villanyoszlopnak ütközött, azt kidöntötte, majd a helyszínt elhagyta a Tisza utca irányába.

Az 56-os főúton Várdomb irányából Szekszárd felé közlekedett egy férfi autóval szerdán, amikor a mögötte érkező teherautó sofőrje hátulról neki ütközött.

Fotó: TMRFK

A Tolna megyei rendőrök szerdán egy főt elfogtak, ötöt pedig előállítottak. A szolgálatban levő állomány tagjai nyolc szabálysértési feljelentést tettek, és egy biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában