Testvéreket gyanúsítanak

2022.07.14. 14:14

Őrizetben a 17 milliót zsákmányoló betörők

A szekszárdi nyomozók rövid időn belül elfogták azt a nőt és társát, akik Bátaszéken keddre virradóra több mint 15 millió forintot zsákmányoltak, miután betörtek egy családi házba.

TEOL

A házkutatások során 12,5 millió forint készpénz került elő (Fotó: TMRFK)

Egy 54 éves bátaszéki férfi tett telefonon bejelentést a rendőrségre július 12-én éjjel, mert a munkából hazaérve észlelte, hogy betörtek a házába. Az ismeretlen a bejárati ajtót befeszítette, és ellopott a lemezkazettát a benne lévő több mint 15 millió forinttal és 5 ezer euróval (mintegy két millió forint) együtt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, gyanújuk egy helyi nőre terelődött. Az asszonyt elszámoltatták, aki kezdetben tagadta a lopást. A nyomozók több ingatlanban kutatást tartottak és 12,5 millió forintot és nagy mennyiségű aranyékszert foglaltak le. A rendőrök előállítottak egy, a betöréssel kapcsolatba hozható férfit is, akit szintén őrizetbe vettek.

Az asszony és társa ellen a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult eljárás lopás bűntette miatt. A nyomozók az ügyészségen előterjesztést tettek a testvérek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában