Kék hírek

2022.07.11. 09:30

Szalagkorlátnak csapódott egy autó az M6-oson

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén július 10-én egy könnyű sérüléses és négy anyagi káros baleset történt.

TEOL

Elkalandozott a sofőr figyelme, baleset lett a vége az M6-os autópályán (Fotó: TMRFK)

Sérüléses baleset történt július 10-én 16 óra 45 perc körüli időben az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán Dunaföldvár térségében. Egy budapesti nő közlekedett autóval két utasával a külső forgalmi sávban, a 89-es kilométerszelvénybe érve figyelme elterelődött a vezetésről, jobbra letért az úttestről és a szalagkorlátnak csapódott, majd onnan a belső forgalmi sávba gurulva állt meg. A baleset során a járművezető és egyik utasa könnyebben megsérült – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Anyagi káros baleset történt vasárnap 19 óra 10 perc körüli időben, amikor ismeretlen személy az általa vezetett jármű közlekedett Pincehelyen a 61-es számú főúton Tamási irányából Tolnanémedi felé. A vasúti kereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta a jelzőlámpa tilos jelzését és a kereszteződésbe hajtott, így letörte a jobb oldali félsorompó csapórúdját, majd adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. 

Letörte a sorompó csapórúdját, majd elhajtott a helyszínről egy autós Pincehelyen (Fotó: TMRFK)

Az anyagi káros balesetek közül volt egy vadelütés, egy fiatalkorú fiú vezetői engedély nélkül akart közlekedni, miközben egy ház falának tolatott, egy kerékpáros autónak ütközött.

A Tolna megyei rendőrök vasárnap előállítottak öt főt. A szolgálatban levő állomány tagjai egy büntető- és 16 szabálysértési feljelentést tettek. Az egyenruhások egy biztonsági intézkedést hajtottak végre, a szonda három esetben volt pozitív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában