Kék hírek

2022.07.03. 09:35

Zebrán gázolta el a gyalogost az ittas sofőr

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén július 2-án két súlyos sérüléses, egy könnyű sérüléses és két anyagi káros baleset történt.

TEOL

Nem adott elsőbbséget és súlyosan megsérült egy segédmotoros Kisvejkén (Fotó: TMRFK)

Személyi sérüléses baleset történt július 2-án reggel 6 óra körüli időben Pincehelyen – olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. Egy 68 éves belecskai férfi közlekedett autóval Tamási irányából Tolnanémedi felé, amikor a Kossuth Lajos utca 80-as szám elé érve nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező, a kijelölt gyalogátkelőhelyen átkelni szándékozó helyi asszonynak, és elütötte. A gyalogos a balesetben súlyosan megsérült. A sofőrnél a szonda pozitív értéket mutatott, így őt előállították további mintavételre.

A zebrán ütötte el a gyalogost az autós Pincehelyen. A sofőr ittas volt (Fotó: TMRFK)

Ugyancsak személyi sérüléssel járó baleset történt tegnap 10 óra körüli időben Bonyhádon, ahol a Perczel Mór utca 52. szám előtt egy 58 éves helyi férfi a parkolóból akart kitolatni autójával. A manőver során nem adott elsőbbséget a neki jobbról, a dr. Kolta László utca irányából érkező kerékpáros nőnek, és nekiütközött. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült.

Tolatás közben ütközött biciklisnek egy autó Bonyhádon (Fotó: TMRFK)

Személyi sérüléses baleset történt Kisvejkén szombaton 18 óra 40 perc körüli időben. Egy 60 éves helyi férfi közlekedett segédmotoros-kerékpárral, amikor balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a neki balról, Lengyel irányából érkező és Mucsfa felé tartó autónak. A kocsi vezetője balra kormányozva próbálta az ütközést elkerülni, ennek ellenére összeütköztek. A motoros a balesetben súlyosan megsérült.

Fotó: TMRFK

A Tolna megyei rendőrök szombaton egy főt elfogtak, továbbá ötöt előállítottak. A szolgálatban levő állomány tagjai három szabálysértési- és egy büntető feljelentést tettek. Az egyenruhások két biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában