Toborzás

2022.08.01. 15:20

Leendő határvadászok jelentkezését várják

Szerződés határvadász képzésről tartottak tájékoztatót a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az üdülőtelepen megszervezett verseny helyszínén a hétvégén.

TEOL

Határvadászokat toboroztak Domboriban (Fotó: police.hu)

A Fadd-Domboriban megszervezett triatlon verseny helyszínén 2022. július 30-án toboroztak a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Buda Bernadett r. őrnagy tájékoztatta az érdeklődőket a jelentkezési, felvételi követelményekről. Várják azon 18 és 55 év közötti magyar állampolgárok jelentkezését, akik büntetlen előéletűek, cselekvőképesek, alapfokú iskolai végzettséggel rendelkeznek, és az egészségi, fizikai, pszichológiai vizsgálatok alapján alkalmasnak bizonyulnak a feladat ellátására.

A munkaviszony szerződéses, három évre szól, mely egy alkalommal újabb három évvel meghosszabbítható. A képzés időtartama négy hét, az oktatásra a Készenléti Rendőrség kijelölt objektumában kerül sor. A képzés vizsgával zárul. A jelentkezők a képzés idejére alapilletményre jogosultak, melynek mértéke bruttó 300 ezer forint. Ez az összeg szolgálat során kiegészül a határvadász-pótlékkal, ami 570 forint óránként, továbbá idegennyelv-ismereti és éjszakai pótlék, utazási hozzájárulás és cafetéria-juttatás is megilleti a leendő határvadászokat. A Megyei Rendőr-főkapitányságokon és városi kapitányságokon toborzással megbízott egyenruhások is az érdeklődők rendelkezésére állnak.

A toborzással kapcsolatban Tolna megyében a 06-74/501-100-as központi szám 3264-es mellékén, vagy a 06-20-287-8683-as számon érdeklődhet, valamint elektronikus úton a bö[email protected], vagy a [email protected] címeken. A városi rendőrkapitányságok központi, városi számain is kérhető tájékoztatás. A jelentkezési egységcsomag és bővebb tájékoztatás az új jogviszony tartalmáról és a jelentkezés feltételeiről az alábbi linken érhető el: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában