Támogatás

2022.08.16. 16:20

Motorkerékpár segíti a hatékonyabb őrködést

Széles János a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke a Nagydorogi Polgárőr Egyesületnek adott át egy, az országos szövetség által adományozott segédmotoros kerékpárt.

TEOL

A képen balról Sági János, Borbélyné Töttösi Ágnes és Széles János (Forrás: TMRFK)

A rendőrség és a polgárőrség hosszú évek óta dolgozik közösen annak érdekében, hogy az emberek szubjektív biztonságérzetét tovább növeljék. Ennek a munkának a része a közös szolgálatok ellátása a kistelepüléseken is. Vannak azonban olyan helyzetek és alkalmak, amikor a polgárőrök önállóan védik településüket. Ilyenkor személyautókkal vagy motorokkal járőröznek – olvasható a police.hu rendőrségi portálon.

Tolna megyében számos polgárőregyesület kapott már segédmotoros kerékpárt a  hatékonyabb szolgálatellátás érdekében. Ezúttal a Nagydorogi Polgárőr Egyesület tevékenységét ismerte el a megyei vezetés azzal, hogy a még hatékonyabb munkavégzés érdekében egy, az országos szövetségtől kapott segédmotoros kerékpárt adott át a település polgárőreinek.

A járművet a megyei szövetség elnöke, Széles János augusztus 15-én Dunaföldváron adta át Sági Jánosnak, a Nagydorogi Polgárőr Egyesület vezetőjének és a település polgármesterének, Borbélyné Töttösi Ágnesnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában