Jutalom

2022.08.22. 11:20

Tolna megyei rendőröket ismertek el Budapesten

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársát jutalmazták nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából a Budapesten.

Dr. Pilisi Gábor. Fotó: TMRFK

Az egyik legrangosabb elismerést vehette át dr. Pilisi Gábor (a fenti épen), a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság volt rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, aki augusztus 1-je óta Vas megye megbízott rendőrfőkapitánya. Magyarország köztársasági elnöke, Novák Katalin a közel négy évtizedes kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta az ezredesnek.  

Budapesten tartottak központi ünnepséget a napokban nemzeti ünnepünk alkalmából, melyen a kiemelkedő munkát végző rendőröket és rendőrségi dolgozókat jutalmazták.

Magyarország belügyminisztere, dr. Pintér Sándor a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként tanácsosi címet adományozott Szadai Csaba főtörzszászlósnak, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálójának.

Szadai Csaba tanácsosi címet vehetett át. Fotó: TMRFK

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője nemzeti ünnepünk alkalmából a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként soron kívül őrnaggyá léptette elő Vígh Rolandot, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrs Bűnügyi Alosztály alosztályvezető-helyettesét.

Soron kívül őrnaggyá léptették elő Vígh Rolandot. Fotó: TMRFK

Kiemelkedő munkája elismeréseként pénzjutalomban részesítette Szélpál Emíliát, a Paksi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának kiemelt fővizsgálóját.

Pénzjutalomban részesült Szélpál Emília. Fotó: TMRFK

Az elismeréseket dr.Töreki Sándor r. vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át munkatársainknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában