Halálos Iramban

2022.09.12. 13:55

A szakályi focipálya bánta a próbaköröket

A szakályi focipálya gyepét rongálta meg egy fiatal regölyi férfi, aki driftelésre használta a füves focipályát - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Ahogy arról néhány hónapja beszámoltunk a Bátaszéki Labdarúgó Szakosztály vezetője tett bejelentést 2022. június 11-én, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen autósok két kocsival megrongálták a városi sportpályán a foci- és a futópályát, amivel közel 500.000 forint kárt okoztak. 

A szakályi focipálya bánta a próbaköröket (police.hu)
 

A napokban újabb focipálya megrongálásáról érkezett bejelentés, ezúttal Szakályból, ahol egy autós driftelésre használta a gyepet. A Hőgyészi Rendőrőrs munkatársai adatgyűjtésbe kezdtek, és feltérképezték azokat, akik összefüggésbe hozhatóak a rongálással. Néhány nap alatt eljutottak egy 19 éves regölyi lakoshoz. A férfi elismerte a rendőröknek, hogy valóban ő hajtott rá a szakályi focipálya gyepére, mert ott próbálta ki a frissen vásárolt kocsiját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában