Gyanúsítottként hallgatták ki

2022.09.01. 14:20

A ruha és cipő mellé biciklit is lopott a férfi

A szekszárdi rendőrök gyorsan elfogták a biciklitolvajt, aki előző nap ruhákat és cipőt is lopott.

TEOL

Fotó: TMRFK

Egy férfi telefonált a rendőrségre augusztus 30-án este, mert az egyik szekszárdi szórakozóhely elől valaki ellopta a lezáratlan kerékpárját, így 60.000 forint kára keletkezett. A megadott leírás alapján az egyenruhások rövid időn belül igazoltattak egy fiatalembert, aki a bejelentésben szereplő biciklivel közlekedett. A bejelentő egyértelműen felismerte a bicajt, mint sajátját.

Fotó: TMRFK

Az igazoltatott 23 éves szekszárdi férfit a rendőrök elszámoltatták, ennek során elismerte, hogy valóban ellopta a biciklit. Előállították a tolvajt a Szekszárdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A személyleírás alapján felmerült a gyanú, hogy előző napon az egyik cipőboltból is lophatott a férfi. A bejelentés szerint a saját kopott cipőjét lecserélte egy újra és kifutott az üzletből, a „csipogó” bejelzett, de az eladó nem tudta utolérni a tettest.

A kihallgatása során azt is elmondta a fiatalember, hogy a cipőjén kívül a ruháit is fizetés nélkül szerezte. Előző napon az egyik szekszárdi üzlet próbafülkéjében egy inget, nadrágot és zakót vett fel, majd kisétált az üzletből. A cipőboltban már „átöltözés” után járt.

A meggyanúsított férfinak lopás miatt kell felelnie – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában