Rendőrségi összefoglaló

2022.09.06. 08:59

Három anyagi kárral járó baleset is történt hétfőn

Tolna megye útjain szeptember 5-én egy könnyű sérüléses és három anyagi káros baleset történt.

TEOL

Kerékpáros ütközött egy autónak hétfő reggel Szekszárdon (Fotó: TMRFK)

Mint arról tegnap már hírt adtunk, egy 25 éves helyi férfi közlekedett kerékpárral szeptember 5-én reggel 7 óra körüli időben a szekszárdi Béla király téren a Bartina utca felől a Munkácsy utca irányába. Haladása során figyelmetlenségéből adódóan neki ütközött az előtte forgalmi okból megálló autó hátuljának, melynek során a hátsó szélvédőt kifejelte. A kerékpáros a balesetben könnyebben megsérült – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az anyagi káros balesetek közül Cikón az elsőbbség meg nem adása miatt történt ütközés. A másik két esetben balra kanyarodó jármű hajtott az előzésébe kezdett járműnek: a 61-es számú úton két autó balesetezett, míg a 63-ason egy lassú jármű ütközött neki így az őt előző járműszerelvénynek.

A Tolna megyei rendőrök hétfőn három főt fogtak el, és további kettőt állítottak elő. Az egyenruhások egy büntető- és kilenc szabálysértési feljelentést tettek. A szonda két esetben lett pozitív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában