Közlekedési baleset

2022.09.20. 17:00

Két autó ütközött Pakson

A tűzoltókat a 6-os főút és a Kölesdi út találkozásához riasztották - közölte honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

TEOL

Forrás: TelePaks

Összeütközött két személyautó Pakson a 6-os főút és a Kölesdi út találkozásánál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Forrás: TelePaks
 

Frissítés (17:33-kor):

Személyi sérüléses baleset történt 2022. szeptember 20-án 16 óra 38 perc körüli időben a 6-os számú főút 111-es kilométerszelvényében Paksnál. Egy Mazda vezetője közlekedett a Vasút utca irányából a 6-os számú főút irányába, az ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva kikanyarodott a főútra, és ott nekiütközött a Paks irányából Dunaföldvár irányába közlekedő Peugeot-nak. A Mazda sofőrje, valamint a másik kocsi vezetője és utasa is megsérült a balesetben. A forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad. Kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszon!

Forrás: TelePaks
 

Frissítés (20:18-kor):

Véget ért a helyszínelés és a műszaki mentés, a forgalom ismét zavartalan. A balesetben mindkét autó vezetője és a Peugeot utasa is könnyebben megsérült. A szemle és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom 19 óra 45 perctől ismét zavartalan - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában