Elütötte

2022.10.25. 11:05

Nem adta meg az elsőbbséget, súlyosan sérült a biciklis

Tolna megyében 2022. október 24-én hétfőn két súlyos sérüléses, egy könnyű sérüléses és három anyagi káros baleset történt - értesült portálunk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

TEOL

Figyelmetlen volt a sofőr, elütötte a biciklist

Forrás: police.hu

A hétfői hármas karambolról már korábban beszámoltunk, az összefoglalónkban is olvashatnak róla. Szintén súlyos sérüléssel járó baleset történt Bonyhádon is délután öt óra körüli időben. Egy 39 éves helyi férfi közlekedett autóval a Perczel kertben a Dr. Kolta utca irányába. A kereszteződésben balra kívánt kanyarodni, mely során nem adott elsőbbséget a vele szemben, a kereszteződésen szabályosan, a Jókai utca irányából a Perczel kert irányába tekerő kerékpárosnak, így elütötte. A biciklis, egy 73 éves helyi férfi az ütközés miatt elesett, sérülése súlyos.

Pakson tolatás közben okozott balesetet egy autós, nem adta meg az elsőbbséget a szabályosan közlekedő járműnek, összeütköztek, a vétlen sofőr könnyű sérülést szenvedett, az anyagi káros balesetekről pedig itt olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában