Hármas karambol

2022.10.25. 10:45

Súlyosan sérült az idős férfi a hatoson

Tolna megyében 2022. október 24-én hétfőn két súlyos sérüléses, egy könnyű sérüléses és három anyagi káros baleset történt - értesült portálunk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

TEOL

Súlyosan sérült a 80 éves sofőr a balesetben

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt 2022. október 24-én 13 óra 45 perc körüli időben a 6-os számú főút 140-es kilométerszelvényében. Egy 80 éves kölesdi férfi közlekedett Opeljával a 6-os főút- 65- ös főút körforgalmának irányából - Szekszárd irányába, a külső forgalmi sávban, amikor figyelmetlenségéből adódóan nekiütközött egy ott -műszaki okból- álló mezőgazdasági vontató pótkocsijának.

Az ütközés erejétől az autó megpördülve áttért a belső forgalmi sávba, ahol egy mögötte, szintén Szekszárd irányába közlekedő kocsi vezetője észlelve a történteket, vészfékezett, de az ütközést már elkerülni nem tudta. A második ütközés után az Opel a bal oldali forgalmi sávokon átsodródva a szalagkorlátnak ütközve állt meg, a sofőr súlyosan megsérült.

Egy másik baleset következtében Bonyhádon ütöttek el egy biciklist, aki súlyosan sérült, Pakson tolatás közben okozott balesetet egy autós, nem adta meg az elsőbbséget a szabályosan közlekedő járműnek, összeütköztek, a vétlen sofőr könnyű sérülést szenvedett, az anyagi káros balesetekről pedig itt olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában