Bikács

2022.11.05. 10:39

Büntetőeljárás indult az ittasan árokba borult sofőr ellen

Tolna megyében 2022. november 4-én két sérüléssel járó és három anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - tudtuk meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

Forrás: police.hu

Egy 55 éves tataházai férfi közlekedett pénteken délután a 63-as főúton Bikácson az általa vezetett tehergépkocsival. A sofőr nem megfelelően választotta meg sebességét, elvesztette uralmát a járműve felett, és az út melletti árokba borult. Csak a szerencsén múlt, hogy a férfi könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A sofőrt megszondáztatták, mely igen magas értéket mutatott, így őt további mintavételre előállították. Vele szemben ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indul.

Forrás: police.hu

A másik baleset pénteken a hajnali órákban történt, amikor egy bölcskei férfi közlekedett Madocsa felől Paks irányába. Egy balra ívelő kanyarban lesodródott az útról. Az autó sofőrje súlyosan, utasa pedig könnyebben sérült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában