Kék hírek

2022.11.01. 09:56

Ittasan, eltiltás hatálya alatt okozott balesetet a dombóvári férfi

Tolna megyében október 31-én, hétfőn három anyagi kárral járó balesetről érkezett bejelentés.

TEOL

Forrás: TMRFK

Ezek egyike – mint arról tegnap már hírt adtunk – Dombóváron történt néhány perccel 17 óra előtt. Egy, akkor még ismeretlen sofőr közlekedett utasaival a Bajcsy-Zsilinszky utcában a Gyár utca felől a Hunyadi tér irányába. Haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, ezért a Bajcsy-Zsilinszky utca 10. szám előtt letért az úttestről, az árok falának csapódott, majd megpördült és egy villanyoszlopnak ütközött. A sofőr a baleset helyszínéről adatai hátra hagyása nélkül távozott. Az utasok nem sérültek meg.

Később az autót vezető 31 éves helyi férfiről kiderült, ivott indulás előtt, nála ugyanis a szonda pozitív értéket mutatott, így további mintavételre előállították. Mivel a férfit a bíróság a járművezetéstől eltiltotta, bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Közlekedése során olyan, mások biztonságát veszélyeztető manővereket hajtott végre, ami alapján közúti veszélyeztetés bűntettével is gyanúsítható – adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában