Tamási

2022.11.16. 12:59

Közbiztonsági egyeztető fórumot tartottak

Járási közbiztonsági egyeztető fórumot tartottak Tamásiban (Fotó: TMRFK)

A Tamási Rendőrkapitányságon tartották meg november 15-én a város és a környező települések vezetői, valamint a rendőrséggel együttműködő szervezetek képviselői számára a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. A rendezvényen részt vett Szabó Csaba r. dandártábornok, Tolna megye rendőrfőkapitánya, a kapitányság vezetői, valamint az önkormányzatok, a Kormányhivatal, az Önkormányzati Tűzoltó Egyesület, a környékben működő polgárőr egyesületek, iskolák, nemzetiségi önkormányzatok  képviselője, valamint több meghívott vendég.

Az értekezleten dr. Kuti István  ezredes, a Tamási Rendőrkapitányság vezetője ismertette a járás 2022-es év első tíz hónapjának közbiztonsági- és bűnügyi helyzetét, majd a jelenlévőkkel a településeken felmerülő problémákat beszélték meg. Az egyeztetésen olyan probléma nem merült fel, ami az egyébként kedvező statisztikai folyamatokat negatívan befolyásolná, azaz a lakosság szubjektív közbiztonság érzetét rontaná.

Dr. Kuti István a kapitányság vezetése és munkatársai nevében megköszönte a Tamási járás településein működő polgárőr egyesületek, civil szervezetek, egyesületek és önkormányzatok aktív munkáját. Biztosította őket arról, hogy együttműködésükre és a közös szolgálatokra továbbra is számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában