Legyél Te is határvadász!

2022.11.29. 16:00

Pakson és Dombóváron toboroztak a rendőrök

Az egyenruhások a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket.

TEOL

Toborzás Dombóváron

Forrás: TMRFK

A Paksi- és a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a napokban a helyi piacon és az adventi rendezvényen is toboroztak. Az érdeklődők részére a rendőrök szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról.

A határvadász képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Toborzás Pakson
Forrás: TMRFK

Tolna megyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a [email protected]  címen lehet érdeklődni.

Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást. Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában