Tragédia

2022.12.15. 19:34

Egy hatvanas éveiben járó férfi a lakástűz áldozata

Egy a hatvanas éveiben járó férfi vesztette életét, amikor szerda délelőtt kigyulladt egy ház egyik helyisége Kisvejkén.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Nem hivatalos, de biztos forrásból tudjuk, hogy egy a hatvanas éveiben járó férfi halt meg annak a tűzesetnek a következtében, mely egy családi házban történt szerda délelőtt Kisvejkén. Információink szerint a férfi egyedül lakott a családi házban.

Mint azt korábban megírtuk, a lángok egy Rákóczi utcai családi háznál csaptak fel. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a tűzoltók kiérkezésekor sűrű füst áradt ki a mintegy 100 négyzetméter területű házból, ahol egy húsz négyzetméteres területű szoba égett. A tűzoltók oltás közben egy embert találtak, akin már nem lehetett segíteni. 

A szobában egy fatüzelésű kályha volt, így nem kizárt, hogy a tüzet egy kipattanó szikra okozta, azonban a pontos keletkezési okot tűzvizsgálat fogja feltárni. 

Ezzel négyre nőtt azoknak a száma, akik idén tűzesetben vesztették életüket Tolna megyében.

A leggyakrabban idősebb lakók válnak ilyen eset áldozatává, mert mire észlelik a tüzet, addigra már halálos mennyiségű füstöt lélegeztek be – hívta fel a figyelmet a megyei főigazgatóság. Kiemelték, biztonsága érdekében mindenkinek érdemes szakemberrel ellenőriztetnie a fűtőeszközét és a kéményeket. Erről itt olvashat bővebben!

 

Címkék#tűzeset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában