Baleset

2022.12.24. 09:45

Gyászol Bonyhád! Közismert helyi cégvezetőt gázoltak halálra

Közismert volt, sokan tisztelték és szerették Bonyhádon a csütörtökön a 6-os számú főúton halálra gázolt férfit. Egy bortermeléssel és borkereskedéssel foglalkozó vállalatot vezetett –tudta meg a TV2 Tények stábja.

TEOL

A munkahelye, a „borkombinát” az út egyik oldalán volt, ottona a túloldalon. Egy céges évzáró ünnepségről tartott haza, amikor elgázolták – mondták el a Tényeknek nyilatkozó helybeliek. Egyikük úgy fogalmazott, „végtelen jó ember volt.”  

Fotó: Police.hu

A műsorkészítők úgy tudják, hogy a fekete ruhában sétált, így még nehezebben lehetett észlelni. A helyiek arról is szóltak, hogy már több súlyos baleset is történt ezen a szakaszon, veszélyes az úton való átkelés. Ezért úgy vélik, szükség volna valamilyen megoldásra.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű baleset történt 2022. december 22-én nem sokkal fél hat előtt. Az eddigi információk szerint egy 63 éves helyi lakos a 6-os főút 159-es kilométerszelvénye közelében, Bonyhád térségében a három sávos úttesten kelt át gyalog, amikor a Szekszárd felől Pécs irányába közlekedő 71 éves mecseknádasdi férfi által vezetett autó egyelőre tisztázatlan körülmények között elütötte.

 

 

Címkék#balestek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában