Tűzesetek

2023.01.02. 12:34

Mozgalmas szilvesztere volt a tűzoltóknak

Lakatlan tanya és dísznövények gyulladtak ki a hétvégén, továbbá kisebb műszaki mentésekhez riasztották megyénk tűzoltóit – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Teljes terjedelmében égett egy lakatlan tanya szombat este Pakson, Cseresznyéspusztán. Az 50 négyzetméteres épületben berendezési tárgyak égtek. A tűzesethez a paksi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Fotó: Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Egy bokor gyulladt ki szilveszter éjjel Szekszárdon, egy Dicenty Dezső utcai lakóház kertjében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói oltották el a keletkezett tüzet.

Dísznövények kaptak lángra 20 méter hosszan szilveszter éjjel Bonyhádon, a Rákóczi Ferenc utcában. A tűzesethez riasztott bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók két vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Kéményben lerakódott korom égett vasárnap délután Dunaföldváron, a Major közben. A lakóház tulajdonosai a tűzoltók kiérkezése előtt eltávolították az éghető anyagot az égéstérből, a dunaföldvári önkéntes és solti hivatásos tűzoltók kitisztították a kéményt.

Mint írtuk, egy személygépkocsi sodródott buszmegállónak szilveszter reggel Szekszárdon, a Rákóczi utcában. A műszaki mentéshez riasztott szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, továbbá a buszmegálló sérült szerkezeti elemeit egy korongos gyorsdaraboló segítségével eltávolították. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában