Halálos baleset

2023.02.28. 07:28

Életét vesztette egy buszról leszálló nő Nagymányokon

Életét vesztette egy buszról leszálló utas egy üzem előtti területen kedd hajnalban Nagymányokon.

TEOL

Balesetről érkezett bejelentés február 28-án nem sokkal reggel öt óra után. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy munkásokat szállító buszról leszálló utas – egy 60 éves dombóvári nő – vesztette életét ismeretlen körülmények között egy üzem előtti területen Nagymányokon – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Hozzátették, a helyszínelés jelenleg is folyamatban van.

Fotó: Police.hu

Frissítés (14:55): 
A helyszínen rögzített és beszerzett bizonyítékok alapján az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak büntetőeljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán.

Frissítés (2023.03.01):
Még nyitva volt az ajtaja, de a busz már elindult. Ekkor esett ki a munkásokat szállító járműből az a 60 éves dombóvári nő, aki a gyors segítség ellenére is életét vesztette kedden Nagymányokon. A rendőrség és a helyiek szerdán nyilatkoztak lapunknak a baleset körülményeiről.


 

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában