Balesetek

2023.02.08. 09:47

Nem tartottak megfelelő követési távolságot

Négy anyagi káros baleset történt február 7-én Tolna vármegye útjain. Ezek közül kettő a követési távolság be nem tartása miatt következett be, két esetben pedig vadat gázoltak utósok – közölte szerdán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy kisteherautó vezetője közlekedett kedden délután Dombóváron a Köztársaság utcában a párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest belső forgalmi sávjában. Az egyik kereszteződésben nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló autó hátuljának.

Fotó: Police.hu

Egy autós közlekedett kedden az esti órákban az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, amikor az előtte közlekedő tartályos tehergépkocsi mögött nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiütközött.

Fotó: Police.hu

A vadelütések közül az egyik a Dombóvár és Mágocs közötti útszakaszon, a másik a 61-es főúton, szintén Dombóvár térségében történt az esti órákban.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában