Közlekedési balesetek

2023.03.27. 12:45

Nem adott elsőbbséget, összeütköztek a kereszteződésben

Az elmúlt 72 órában egy súlyos sérüléses baleset és nyolc anyagi kárral végződő közlekedési esemény volt a vármegye útjain.

TEOL

Szekszárdon, a Szent István tér és a Holub J. utca kereszteződésében ütközött össze két autó még pénteken (Fotó: TVMRFK)

A hétvégén további nyolc anyagi kárral végződő baleset történt. Ezek egyike még pénteken kora délután Szekszárdon. Egy autós a Holub utca és a Szent István tér kereszteződésében a zöld jelzésen balra akart kanyarodni, de nem vette figyelembe, hogy a szemből érkező járműveknek is szabad jelzésük van, és egy egyenesen tovább haladni kívánó kocsi elé kanyarodott.

Balra kívánt kanyarodni, de nem adott elsőbbséget a szemből érkezőnek (Fotó: TVMRFK)

Mint arról korábban már beszámoltunk, egy súlyos baleset történt a hétvégén a vármegyében, melyben összesen hatan sérültek meg, öten súlyosan. Az okozó autóban három gyermek is utazott, egyikük sem volt gyermekbiztonsági rendszerben rögzítve, és a biztonsági övük sem volt becsatolva. Az elöl utazó szülők sem használták az öveiket. Mindannyian megsérültek.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában