Csontok

2023.04.18. 12:00

Emberi maradványok Bátaszéken: eljárás indult a szekszárdi kapitányságon

Közigazgatási hatósági eljárás indult a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, miután emberi csontokra bukkantak egy építkezésen Bátaszéken.

Mauthner Ilona

A kép illusztráció.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Komlósiné Kiss Anett az üggyel kapcsolatban a következő tájékoztatást adta lapunknak: Hatóságunkhoz április 17-én érkezett bejelentés, hogy az egykori malom helyén lévő építési területen, földmunkák végzése közben, feltehetően emberi csontok kerültek a felszínre.

Az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint szemle megtartására került sor, mely során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Az ügyben közigazgatási hatósági eljárás indult a Szekszárdi Rendőrkapitányságon.

Mint azt megírtuk,  egy kisebb kereskedelmi központ épül majd a volt malom helyén, és emiatt végeztek ezen a környéken földmunkákat. Az említett csontok egy bodza bokornak a földből való kifordítása során kerültek elő. 

Mintegy két hónappal ezelőtt, február 16-án egy Paks melletti erdős, fás területen találtak erősen bomlásnak indult testrészeket. Bűncselekményre utaló nyomot azonban sem a testrészek, sem pedig a helyszín vizsgálatakor nem találtak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában